jueves, 22 de noviembre de 2007

35 aniversari

El passat dia 17 de novembre el Club va cel.lebrar el seu 35 aniversari, amb una competició a les instalacions del CEM Sagnier a la que van ser convidats: C.N.Sant Feliu (que actualment té com entrenador Daniel López, que havia estat entrenador del nostre club durant dues temporades), C.N. Viladecans i el C.N. Vilanova ( als quals ens uneix una gran amistad).
La competició va començar a les 16 h. i es van nedar unes cincuenta series amb totes les disciplines (crol, braça, papallona, esquena i relleus).
Van participar totes les categories desde pre-benjamí fins a categoria absoluta.
Transcurrides dues hores de competició va fer entrega de medalles el tinent alcalde d'esport Sr.Jose Luís Oliveras als tres primers de cada categoria i estil i els trofeus els clubs participants quedant en 1ª posició el C.N.Sant Feliu, 2ª C.N.Prat, 3ª C.N. Viladecans i 4ª C.N.Vilanova.
Desprès de la competició es va convidar a tots els nedadors del nostre club a un berenar a la terrassa del bar situat al mateix complex esportiu.
Desde el club, volem agrair la seva participació a tots els clubs i a la gent que va col.laborar desinteresadament, ja que sense ells no haguès estat possible.
Moltes gracies i fins aviat.

No hay comentarios: